Offer - gaver - billetter med VIPPS

Sandviken menighet har inngått en avtale med Dnb om betalingsordingen VIPPS. Vårt nummer er 10188 eller man søker på Sandviken menighet.

Ved hjelp av en App (vipps) kan man sende penger uavhengig av hvilken bank man har. I og med at vi går mer og mer bort fra kontanter kan dette være en mulighet til å gi offer eller gaver samt betale konsertbilletter og for andre arrangementer som menighetsmiddager og liknende.

Sandviken menighet har i tillegg en SMS-løsning; send til nr 2108 med kodeord: sand(beløp) og en kortterminal.

Av offer i kirken går i overkant av 60 % til eksterne organisasjoner.

Menighetens eget arbeid er også avhengig av innsamlede midler slik at vi kan gjennomføre aktiviteter som babysang, småbarnstrall og barnekor, lønne ledere og dekke utgifter til drift av tiltakene. Lys Våken for 11 - 12-åringer, små og store konserter med amatører og profesjonelle musikere og inspirasjonssamlinger er eksempler på andre aktiviteter menigheten selv må skaffe penger til.

19. august 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Gand menighet Powered by Agrando